Kerenza

Over Kerenza

Ooit wel eens een donkere meid geprobeerd?

Ik ben Kerenza 23 jaar en single sinds kort. ik ben niet meteen op zoek naar een relatie want de stress van een relatie ben ik eigenlijk eventjes zat. doe mij maar wat fun!
Ik ben een pittige passionele donkere meid die gek is op lekkere en vaak sex!
ik val op mannen die weten wat ze willen en een pittige vrouw aankunnen in bed. je moet er geen problemen mee hebbenals ik ook eens de touwtjes in handen neem maar als ik dit niet doe verwacht ik een man die weet hoe hij mij moet aanpakken!
ik denk dat een wat oudere man dan ikzelf me beter zal liggen omdat die wat meer ervaring hebben met vrouwen. ik wil echt geen groentje die niet weet hoe alles werkt. uiterlijk maakt niet zoveel uit als je er maar verzorgd uitziet en hygiƫnisch bent.
ik ben zelf slank met volle billen en een c cup. ik kom van een Surinaamse vader en Nederlandse moeder. als je wilt weten of het waar is wat ze zeggen over donkere vrouwen (beesten in bed) moet je me zeker een leuk mailtje sturen!
Ik kan me verplaatsen en ontvangen dus heren kom op en wie weet proef jij dan binnenkort van een lekker bruin poesje!Leeftijd: 25     Haar kleur: Zwart     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Zeeland     Huidskleur: Donkerbruin 

Direct een berichtje sturen naar Kerenza?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact